Virtuele tour in Zuid-Holland

Voordelen

Virtuele tour in Zuid-Holland

Google Maps

Gratis lifetime hosting van jouw 360º virtual tour op Google. Zo kan je altijd bij de virtual tour en heb je geen extra kosten aan hosting.

embed 360 tour op website icon

Gebruik op website

Bruikbaar als HTML Embed in website. Dit is goed bruikbaar om de websitebezoeker meer van de fysieke winkel te laten zien.

Altijd geopend icon

Altijd geopend

Jouw winkel, showroom, school, dealer of werkomgeving kan 24/7 open zijn. Op deze manier kunnen klanten op elk moment online een kijkje nemen in jouw bedrijf.

Een virtuele iets iets voor jouw bedrijf?

Wil je jouw bedrijf, showroom of winkel in Zuid-Holland meer zichtbaar maken voor bezoekers, dan is een Google 360° Virtuele Tour de oplossing. Op deze manier kunnen bezoekers 24/7 een bezoek brengen aan jouw bedrijf, showroom of winkel.

Neem een kijkje op onze website. Hier kun je meer vinden over de voordelen van 360° fotografie en het maken van een 360° tour. Door middel van Google tour creator wordt de tour gecreëerd. Deze wordt zichtbaar gemaakt op de Google bedrijfspagina. De Google 360° Virtuele Tour is ook gemakkelijk te delen met klanten dit kan via jouw website of via Google. Op deze manier krijgen klanten een goede indruk en sfeer van jouw bedrijf, showroom of winkel. Neem contact op via de contactpagina of bel 06-40329032 voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Virtuele tour in Zuid-Holland

Interesse?