360º tour

360 graden tour

Voor het maken van een Google 360º virtual tour gaan we als volgt te werk. We beginnen met het opmaken van de oppervlakte die de virtual tour moet dekken. Vanaf hier bepalen we welk pakket het beste bij je bedrijf past. Wellicht heb je andere wensen, of is de oppervlakte meer dan 500 m2, dan zal een custom virtual tour de beste keuze zijn. Je ontvangt vooraf altijd een passende offerte. Nadat we deze informatie hebben verzameld, en de offerte is akkoord, plannen we een moment in om de tour te maken bij je bedrijf. De tijd die daarvoor nodig is, is afhankelijk van de grootte van het bedrijf. We maken de foto’s om daar vervolgens 360º foto’s van te maken. Op locatie zijn we dan klaar. Hierna gaan we in de studio de foto's optimaliseren naarde 360º virtual tour. Hierbij zorgen we dat de gebruiker realistisch door je bedrijf kan lopen. Op deze manier maken we bij A 360 Vision je Google 360º virtual tour! 

Voordelen 360º tour

Google Maps

Gratis lifetime hosting van jouw 360º virtual tour op Google. Zo kun je altijd bij de virtual tour en heb je geen extra kosten aan hosting.

embed 360 tour op website icon

Gebruik op website

Bruikbaar als HTML Embed in website. Dit is goed bruikbaar om de websitebezoeker meer van de fysieke winkel te laten zien.

Altijd geopend icon

Altijd geopend

Je winkel, showroom, school, dealer of werkomgeving kan 24/7 open zijn. Op deze manier kunnen klanten op elk moment online een kijkje nemen in je bedrijf.

Prijzen

De prijzen beginnen vanaf 287 euro voor een oppervlakte tot 75 m2. Heb je een grotere ruimte? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij hebben diverse pakketten. Mochten de pakketten niet bij je wensen passen, neem dan contact met ons op. Wij bespreken dan samen je wensen en verstrekken een vrijblijvende passende offerte.

Tour Small

Op aanvraag
287

0-75m²
Virtual tour op Google

Tour Medium

Op aanvraag
587

75-190m²
Virtual tour op Google

Tour Large

Op aanvraag
987

190-500m²
Virtual tour op Google

Custom Tour

Op aanvraag

500-∞m²
Virtual tour op Google

Zeer tevreden over de 360 view die Robin heeft gemaakt voor Bennies Fifties / Fifties Store. Mooie kwaliteit foto’s en lekker verdwalen door onze winkel.

Sargon Franse
Bennies Fifties