Drone tour

Drone tour

Met behulp van de drone tour laat je je bedrijf in een vogelvlucht zien aan de klant. Dit geeft een uniek perspectief en kan de kijker van de video een beeld geven van de locatie. De video zal vaak tussen de 1 á 2 minuten duren waardoor de attentiewaarde van de kijker wordt vastgehouden. Met behulp van de drone tour maak je op deze manier promotie voor je bedrijf. Is een drone tour wat voor je bedrijf? Bekijk de voorbeelden of neem contact op voor de mogelijkheden.

Voordelen
Drone tour

Snel en duidelijk

De drone tour duurt gemiddeld tussen de 1 á 2 minuten. Dit zorgt ervoor de de klant niet veel tijd kwijt is en toch een volledige goede impressie van je bedrijf krijgt.

Promotie

Door het unieke vogelvlucht perspectief onthouden mensen de video erg goed. Ook geeft het een compleet beeld van je bedrijf.

Voordelig

Omdat wij deze video als een geheel filmen, zal het filmen minder tijd kosten en kun je sneller door met je werkzaamheden.

Prijzen

De prijzen beginnen vanaf 350 euro. Hierbij wordt een video gemaakt van de locatie. Er zijn vele opties mogelijk, zo kunnen we de snelheid aanpassen, maar ook je logo in, en door, de video heen gebruiken. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Drone tour

Vanaf €350

1 á 2 minuten
YouTube upload

Voor mijn bedrijf Settebello heb ik een aantal 360 foto's laten maken. Kan niks anders zeggen dan alleen meer lof. Ik ben hartstikke tevreden met het eindresultaat en m'n klanten zeggen ook dat ze het leuk vonden om zo de winkel te zien.

Federico Winterling
Settebello