Virtuele tour laten maken van school

Voordelen

Virtuele tour laten maken van school

Google Maps

Gratis lifetime hosting van jouw 360º virtual tour op Google. Zo kan je altijd bij de virtual tour en heb je geen extra kosten aan hosting.

embed 360 tour op website icon

Gebruik op website

Bruikbaar als HTML Embed in website. Dit is goed bruikbaar om de websitebezoeker meer van de fysieke winkel te laten zien.

Altijd geopend icon

Altijd geopend

Jouw winkel, showroom, school, dealer of werkomgeving kan 24/7 open zijn. Op deze manier kunnen klanten op elk moment online een kijkje nemen in jouw bedrijf.

Voor uw school een 360º virtuele tour laten maken?

Een virtuele tour kan een geweldige manier zijn om potentiële studenten en hun ouders een kijkje te geven in uw school. Het biedt hen de kans om de school te verkennen vanuit hun eigen huis, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over afstand of reistijd. Dit kan helpen bij het aantrekken van nieuwe studenten en het versterken van de band met bestaande studenten en hun ouders.

Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen van een virtuele tour voor uw school:

-Meer bereik: Met een virtuele tour kan uw school toegankelijk zijn voor mensen over de hele wereld. Deze tour kan gedeeld worden via e-mail en op de website van de school. Zo kunnen ook ouders en leerlingen die gaan emigreren een kijkje nemen binnen de school.

-Realistische ervaring: Een 360 graden virtuele tour kan een zeer realistische ervaring bieden, zoals het lopen door de gangen en het zien van de klaslokalen, bibliotheek, gymzaal en andere faciliteiten.

-Tijd- en kostenefficiënt: In plaats van dat geïnteresseerde studenten en hun ouders de school moeten bezoeken, kunnen ze een virtuele tour bekijken wanneer het hen uitkomt. De tour is 24/7 te bekijken op Google of op de website van uw school. Dit bespaart tijd en geld voor zowel de school als de geïnteresseerden.

-Uniek verkoopargument: een virtuele tour biedt een unieke manier om uw school te presenteren en te onderscheiden van andere scholen.

A 360 Vision is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van professionele virtuele tours. Wij maken een realistische en indrukwekkende 360 graden virtuele rondleiding voor uw school. Wij kunnen uw school in de beste verlichting laten zien en een virtuele tour maken die aansluit bij uw wensen. Neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het aantrekken van nieuwe studenten en het versterken van de band met bestaande studenten en hun ouders.

Virtuele tour laten maken van school

Interesse?