Virtuele tour laten maken Rotterdam

Voordelen

Virtuele tour laten maken Rotterdam

Google Maps

Gratis lifetime hosting van jouw 360º virtual tour op Google. Zo kan je altijd bij de virtual tour en heb je geen extra kosten aan hosting.

embed 360 tour op website icon

Gebruik op website

Bruikbaar als HTML Embed in website. Dit is goed bruikbaar om de websitebezoeker meer van de fysieke winkel te laten zien.

Altijd geopend icon

Altijd geopend

Jouw winkel, showroom, school, dealer of werkomgeving kan 24/7 open zijn. Op deze manier kunnen klanten op elk moment online een kijkje nemen in jouw bedrijf.

Hoe wordt een virtuele tour in Rotterdam gemaakt?

Als je ervoor kiest om een Google virtuele tour te laten maken door A 360 Vision in Rotterdam, zijn er een aantal stappen die je kunt verwachten. In een eerste stap, overleggen met A 360 Vision, bepaal je wat je precies wilt laten zien in de virtuele tour, bijvoorbeeld je showroom, kantoorruimtes of productiehal.

A 360 Vision zal daarna een plan maken voor hoe ze deze ruimtes het beste kunnen fotograferen. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor het maken van foto's met speciale camera techniek, waarmee een 360 graden foto gemaakt kan worden. De foto's zullen worden geüpload naar een tool waarmee wij de virtuele rondleiding maken. Hier wordt ook de route bepaalt die bezoekers kunnen volgen tijdens de tour. Vervolgens zullen wij de virtuele tour maken.

De virtuele tour wordt gepubliceerd op de Google bedrijfspagina van jouw bedrijf in Rotterdam, en A 360 Vision helpt ook met delen via jouw eigen website.

Wat is een Google virtual tour?

Een Google virtuele tour is een interactieve manier om bezoekers een 360 graden view kijkje te geven in jouw bedrijf. Dit wordt gedaan met behulp van 360 graden fotografie, die worden verwerkt tot een virtuele rondleiding die bezoekers online kunnen lopen via hun computer, tablet of smartphone. Ookwel een Google 360 virtual tour genoemd.

De tour is zichtbaar op de Google bedrijfspagina, en heeft voordelen zoals: het geven van een indruk van het bedrijf, meer interesse en vertrouwen, en een handige manier om te laten zien wat het bedrijf te bieden heeft zonder fysiek te hoeven reizen. Daarnaast kan de tour gemakkelijk gedeeld worden met klanten, bijvoorbeeld via een link op de website.

Wil je een virtuele tour wil laten maken?

Als je op zoek bent naar het laten maken van een virtuele tour op Google in Rotterdam, ben je bij ons als 360 graden tour bedrijf op het juiste adres. A 360 Vision is gespecialiseerd in het maken van professionele virtuele tours en kunnen je helpen om een goede indruk te geven van jouw bedrijf aan bezoekers.

Wil je meer weten over wat A 360 Vision voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op met hen via het telefoonnummer 06-40329032 of stuur een mail naar info@a360vision.nl. Je kunt ook gebruik maken van het offerte aanvraag formulier op hun website om een offerte aan te vragen voor jouw project.

Laat je bedrijf op een professionele manier zien met behulp van een Google virtuele tour in Rotterdam. Neem snel contact op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Virtuele tour laten maken Rotterdam

Interesse?