Virtuele rondleiding

Voordelen

Virtuele rondleiding

Google Maps

Gratis lifetime hosting van jouw 360º virtual tour op Google. Zo kan je altijd bij de virtual tour en heb je geen extra kosten aan hosting.

embed 360 tour op website icon

Gebruik op website

Bruikbaar als HTML Embed in website. Dit is goed bruikbaar om de websitebezoeker meer van de fysieke winkel te laten zien.

Altijd geopend icon

Altijd geopend

Jouw winkel, showroom, school, dealer of werkomgeving kan 24/7 open zijn. Op deze manier kunnen klanten op elk moment online een kijkje nemen in jouw bedrijf.

overweegt u een virtuele rondleiding te laten maken?

Als u overweegt om een virtuele rondleiding te laten maken door A 360 Vision, dan bent u op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van 360 graden virtuele tours voor een scala aan toepassingen, zoals toerisme, vastgoed, winkels, eetgelegenheden en onderwijs.

Met de virtuele tours van A 360 Vision kunt u uw klanten of studenten een unieke ervaring bieden. Ze kunnen de locatie vanuit elke gewenste hoek bekijken en zich volledig inleven in de omgeving, zonder daadwerkelijk fysiek aanwezig te hoeven zijn. Dit kan zowel tijd als geld besparen.

De tours zijn in 360 view gemakkelijk toegankelijk via een webbrowser of mobiele app, en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. 

A 360 Vision maakt gebruik van de nieuwste technieken, waaronder 360 graden fotografie en bewerking, om ervoor te zorgen dat uw tour van hoge kwaliteit is. Bovendien streven we naar goed contact om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

In het algemeen, als u op zoek bent naar een professionele en effectieve manier om uw klanten of studenten een virtuele rondleiding te bieden, dan zijn wij van A 360 Vision de partner. Neem gerust contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij bieden.

Virtuele rondleiding

Interesse?