Virtuele tour laten maken

Voordelen

Virtuele tour laten maken

Google Maps

Gratis lifetime hosting van jouw 360º virtual tour op Google. Zo kan je altijd bij de virtual tour en heb je geen extra kosten aan hosting.

embed 360 tour op website icon

Gebruik op website

Bruikbaar als HTML Embed in website. Dit is goed bruikbaar om de websitebezoeker meer van de fysieke winkel te laten zien.

Altijd geopend icon

Altijd geopend

Jouw winkel, showroom, school, dealer of werkomgeving kan 24/7 open zijn. Op deze manier kunnen klanten op elk moment online een kijkje nemen in jouw bedrijf.

Virtuele tour laten maken?

Met een virtuele tour laten maken kan erg handig zijn voor uw bedrijf. Doormiddel van een Google virtuele tour kunt u bezoekers een interactieve blik geven in uw bedrijf. Dit wordt gedaan door middel van 360 graden fotografie waarbij foto's worden genomen van elke hoek van de ruimte. Deze foto's worden dan samengevoegd tot een soort rondleiding waarbij bezoekers zelf door het bedrijf kunnen lopen via hun computer, tablet of smartphone. 

De tour is zichtbaar op de Google bedrijfspagina van uw bedrijf, zodat bezoekers de virtuele tour kunnen bekijken. Er zijn veel voordelen aan een Google virtuele tour, zoals de mogelijkheid om bezoekers een indruk te geven van uw bedrijf, wat kan leiden tot meer interesse en vertrouwen. Het is ook een handige manier om mensen te laten zien wat uw bedrijf te bieden heeft zonder dat ze daadwerkelijk naar uw locatie hoeven te reizen. De tour is gemakkelijk te delen met klanten via een link op uw website. Zo kunnen bezoekers op een eenvoudige manier de virtuele tour bekijken en een goede indruk krijgen van uw bedrijf.

Wilt u meer weten over een virtuele tour laten maken? Neem dan gerust contact op met hen via het telefoonnummer 06-40329032. U kunt ook gebruik maken van het offerte aanvraag formulier op onze website om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw Google 360 graden virtuele tour.

Virtuele tour laten maken

Interesse?