Virtuele tour laten maken Den Haag

Voordelen

Virtuele tour laten maken Den Haag

Google Maps

Gratis lifetime hosting van jouw 360º virtual tour op Google. Zo kan je altijd bij de virtual tour en heb je geen extra kosten aan hosting.

embed 360 tour op website icon

Gebruik op website

Bruikbaar als HTML Embed in website. Dit is goed bruikbaar om de websitebezoeker meer van de fysieke winkel te laten zien.

Altijd geopend icon

Altijd geopend

Jouw winkel, showroom, school, dealer of werkomgeving kan 24/7 open zijn. Op deze manier kunnen klanten op elk moment online een kijkje nemen in jouw bedrijf.

Virtuele rondleiding maken? Hoe werkt dit?

Als je ervoor kiest om een Google virtuele tour te laten maken door A 360 Vision in Den Haag, zijn er een aantal stappen die je kunt verwachten. In een eerste stap, overleggen met A 360 Vision, bepaal je wat je precies wilt laten zien in de virtuele tour, bijvoorbeeld je showroom, kantoorruimtes of productiehal.

A 360 Vision zal daarna een plan maken voor hoe ze deze ruimtes het beste kunnen fotograferen. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor het maken van foto's met speciale camera techniek, waarmee een 360 graden foto gemaakt kan worden.

De foto's voor de Google 360 virtual tour zullen worden geüpload naar een tool waarmee we de virtuele tour maken. Hier wordt ook de route bepaalt die bezoekers kunnen volgen tijdens de tour. De virtuele tour wordt gepubliceerd op de Google bedrijfspagina van jouw bedrijf in Den Haag, en A 360 Vision helpt ook met delen via jouw eigen website.

Wat houd een Google virtual tour in?

Met een 360 virtuele tour in Den Haag geven bedrijven een interactieve manier aan potentiële klanten een beeld van hun bedrijf te geven. Door gebruik te maken van 360 graden fotografie wordt een virtuele rondleiding gemaakt die bezoekers online kunnen bekijken.

Deze virtuele tour is zichtbaar op de Google bedrijfspagina en biedt voordelen zoals een eerste indruk van het bedrijf, het verhogen van interesse en vertrouwen en een handige manier om te laten zien wat het bedrijf te bieden heeft zonder dat bezoekers fysiek naar het bedrijf hoeven te reizen. Daarnaast kan de tour gemakkelijk gedeeld worden via bijvoorbeeld een link op de website van het bedrijf.

Jouw tour laten maken?

Als je op zoek bent naar een manier om jouw bedrijf in Den Haag te presenteren op een professionele en aantrekkelijke manier, dan is een Google virtuele tour een uitstekende optie. A 360 Vision is een expert in het maken van deze virtuele tours en kan jou helpen om een goede indruk te geven van jouw bedrijf aan bezoekers.

Wil je meer weten over wat A 360 Vision in Den Haag voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op via het telefoonnummer 06-40329032 of stuur een mail naar info@a360vision.nl. Of gebruik het offerte aanvraag formulier op onze website om een offerte te ontvangen.

Virtuele tour laten maken Den Haag

Interesse?