Google Street View

Voordelen

Google Street View

Google Maps

Gratis lifetime hosting van jouw 360º virtual tour op Google. Zo kan je altijd bij de virtual tour en heb je geen extra kosten aan hosting.

embed 360 tour op website icon

Gebruik op website

Bruikbaar als HTML Embed in website. Dit is goed bruikbaar om de websitebezoeker meer van de fysieke winkel te laten zien.

Altijd geopend icon

Altijd geopend

Jouw winkel, showroom, school, dealer of werkomgeving kan 24/7 open zijn. Op deze manier kunnen klanten op elk moment online een kijkje nemen in jouw bedrijf.

Google street view binnen laten maken?

Wilt u uw winkel meer zichtbaar maken voor bezoekers, dan is een Google Street View tour de oplossing. Op deze manier kunnen bezoekers 24/7 een bezoek brengen aan uw winkel. Wilt u meer weten over het maken van een virtuele tour, neem dan een kijkje op onze website. Hier kunt u meer vinden over de voordelen van 360 graden fotografie en het maken van een 360 graden tour. De virtuele tour wordt zichtbaar gemaakt op de Google bedrijfspagina en is dan te bekijken in een 360 view. De Google virtual tour is ook gemakkelijk te delen met klanten doormiddel van google of uw website. Op deze manier krijgen klanten een goede indruk en sfeer van uw winkel. Neem contact op via de contactpagina of bel 06-40329032 voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Google Street View

Interesse?