360 virtual tour Delft

Voordelen

360 virtual tour Delft

Google Maps

Gratis lifetime hosting van jouw 360º virtual tour op Google. Zo kan je altijd bij de virtual tour en heb je geen extra kosten aan hosting.

embed 360 tour op website icon

Gebruik op website

Bruikbaar als HTML Embed in website. Dit is goed bruikbaar om de websitebezoeker meer van de fysieke winkel te laten zien.

Altijd geopend icon

Altijd geopend

Jouw winkel, showroom, school, dealer of werkomgeving kan 24/7 open zijn. Op deze manier kunnen klanten op elk moment online een kijkje nemen in jouw bedrijf.

Een virtuele tour laten maken in Delft?

Wilt u voor uw bedrijf in Delft een virtuele tour laten maken zodat bezoekers alvast door uw bedrijf kunnen lopen maar u weet niet goed wat u kan verwachten? Neem dan een kijkje op onze website. Hier kunt u meer vinden over de voordelen van 360 graden fotografie en het maken van een 360 graden tour. Door middel van Google kunt u en uw laten of gasten de virtuele tour bekijken in een 360 view. Uw 360 tour wordt zichtbaar gemaakt op uw Google bedrijfspagina. De Google Virtual Tour is tevens gemakkelijk te delen met klanten en ook via sociale media kanalen en uw website. Door middel van een 360 graden Google virtual tour krijgen bezoekers een goede indruk en sfeer van jouw bedrijf. 

Met de virtuele tours van A 360 Vision kunt u uw klanten of gasten een unieke ervaring bieden. Ze kunnen de locatie vanuit elke gewenste hoek bekijken en zich volledig inleven in de omgeving, zonder daadwerkelijk fysiek aanwezig te hoeven zijn. Dit kan zowel tijd als geld besparen.

Neem contact op via de contactpagina of bel naar 06-40329032 voor meer informatie betreft een virtuele tour in Delft.

360 virtual tour Delft

Interesse?