Google 360 graden virtuele tour voor jouw restaurant?

Voordelen

Google 360 graden virtuele tour voor jouw restaurant?

Google Maps

Gratis lifetime hosting van jouw 360º virtual tour op Google. Zo kan je altijd bij de virtual tour en heb je geen extra kosten aan hosting.

embed 360 tour op website icon

Gebruik op website

Bruikbaar als HTML Embed in website. Dit is goed bruikbaar om de websitebezoeker meer van de fysieke winkel te laten zien.

Altijd geopend icon

Altijd geopend

Jouw winkel, showroom, school, dealer of werkomgeving kan 24/7 open zijn. Op deze manier kunnen klanten op elk moment online een kijkje nemen in jouw bedrijf.

Virtuele tour laten maken voor potentiële gasten?

Als je je restaurant zichtbaarder wilt maken voor bezoekers, dan is een Google Street View tour een uitstekende manier om dit te bereiken. Met deze functie kunnen mensen 24 uur per dag, 7 dagen per week een virtuele tour maken door jouw restaurant, waardoor ze een goed beeld krijgen van de inrichting, sfeer en het aanbod van jouw restaurant. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid om een eerste indruk te krijgen van jouw restaurant voordat ze het in het echt bezoeken, wat kan leiden tot meer aanvragen voor reserveringen en een toename van bezoekersaantallen.

Om een Google Street View tour van jouw restaurant te creëren, is het belangrijk om gebruik te maken van 360 graden fotografie. Hierdoor krijgen bezoekers een compleet beeld van jouw restaurant, inclusief de inrichting, sfeer en het aanbod.

De Google 360 graden tour word gecreëerd worden door professionele fotograaf die gespecialiseerd is in 360 graden fotografie. Wij zullen jouw restaurant fotograferen en de beelden verwerken tot een interactieve tour die zichtbaar is op de Google bedrijfspagina van jouw restaurant.

Door de virtuele tour op de Google bedrijfspagina van jouw restaurant te plaatsen, zullen bezoekers deze gemakkelijk kunnen vinden wanneer ze zoeken naar jouw restaurant op Google. Dit kan leiden tot een verhoogde zichtbaarheid en meer bezoekersaantallen.

Wil je meer informatie over de voordelen van Google 360 graden virtuele tour of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bezoek dan onze contactpagina of bel naar 06-40329032. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het creëren van een Google 360 graden virtuele tour van jouw restaurant.

Google 360 graden virtuele tour voor jouw restaurant?

Interesse?